Så nåede vi 30.000 glas – og også en efterlysning

Så er vi gået ind i en ny måned, men inden da nåede vi at registrere glas nr. 30.000. En hel vild bedrift. Det er næsten ikke til at forstå, at der er så mange glas i prøvesamlingen – eller at vi har været igang med at registrere glas i så lang tid. Vi fortsætter registreringen af glassamlingen. Der er stadig mange karafler, der mangler en prop, og der er stadig mange, mange flasker i kasserne – mon vi også kommer til at passere glas nr. 35.000? Jeg tror det.

I nogle af kasserne i prøvesamlingen var der en hel del meget beskidte glasfliser. For noget tid siden blev de langt om længe vasket, og nu er de også blevet ordnet og registreret. Fliserne hører til et kakkelbord med fliser/kakler af glas. Vi har tidligere registreret et sådant sæt af fliser for der er tre hele borde i samlingen. Det vil sige, vi har ikke det originale bord, men nogle kasser med opsætninger til tre borde. Det ene ser sådan ud:

02204x0000679Bordene er designet af Michael Bang i 1970erne og blev fremstillet til Haslev møbelfabrik. Vi ved, at de stod som til indretning/ til salg i Holmegaards butik i Østergade og i Holmegaards butik i Fensmark. Men, mon der overhovedet blev solgt nogle af disse borde? Det er vi ret nysgerrige efter at vide. Mon nogen her ved det? Findes der mon et billede af et komplet bord inklusiv ramme og bordben? Vi venter spændt på at høre, om nogen af jer læsere ved noget 🙂

Det var alt for denne gang.

De bedste hilsener

Susanne

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: