Nyt fra Glasmagasinet uge 35

Det blev ikke til mange registeringer i denne uge. Sølle 88 stk. Jeg kan godt mærke, at jeg er mindre tid på glasmagasinet, for det bliver ikke til helt så mange registreringer. En anden grund til det lave antal er dog også, at vores database gik helt i sort mandag eftermiddag, så den dag blev der ikke registreret så meget, som vi plejer. Det sker heldigvis ikke ret tit, at Regin går ned, men det er lige irriterende hver gang. Vi bliver sat helt ud af spillet og kan stort set intet få lavet. Heldigvis har der ikke været problemer siden da.

Vi har igen modtaget en kasse med glas fra Holmegaards produktion 2012-2014, og jeg er i fuld gang med at registrere det hele. Det tager lidt tid, men er heldigvis relativt nemt, da det hele findes i kataloger – ja, med undtagelse af en fyrfadsstage ALMA, som åbenbart kun blev solgt gennem Illum. Den var lidt tricky.

I denne uge har vi også fejret, at det i tirsdags var 5 år siden, at museet fik Holmegaards Prøvesamling. I den kommende tid er der jo også flere jubilæer. Vi er kun ganske få numre fra at runde 25.000 og torsdagsholdet var også lidt ærgerlige over, at det ikke blev dem, der nåede det magiske tal. Og, så skal vi også huske, at Holmegaard bliver 190 år i år.

I næste uge er der lukket på glasmagasinet, da jeg har fået lov til at deltage på et borgforskerseminar med deltagere fra området omkring Østersøen. Det varer fra mandag til fredag, så der er altså heller ingen blog i næste uge.

I ferien holdt jeg ikke helt fri fra glasset. Jeg var bl.a. en tur forbi Ebeltoft og se Glasmuseet. Jeg skulle da bl.a. se den flige skål af Per Lütken, som museet har udlånt til ders sommerudstilling. Og jo, den var der heldigvis endnu. Jeg kunne nemt identificere museumsnummeret. Her er den så:

DSC_0171-2

Det er for i øvrigt en meget flot udstilling, som på det varmeste kan anbefales – også i følge med børn 🙂

God weekend

Susanne

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: