Nyt fra glasmagasinet uge 9

I denne uge kom vores fotograf, John, tilbage fra sit sygeleje. Frisk og rørig, men stadig med træthed i kroppen. Vi er allesammen meget glade for, at John har det godt. Vi kan slet heller ikke undvære ham og Lis. De gør sådan et godt job. Så nu er vi kommet helt med på fotosiden igen. John og Lis havde kage med for at fejre deres genkomst. Dejligt.

Til gengæld kniber det lidt med vask og rens af flaskerne. Damerne har været sygemeldte eller har haft ferie. Så lige for tiden, går det temmelig langsomt. Men, jeg er ved godt mod, for nu mangler vi kun de paller med flasker, som står i den store hal. Det er ca. 30 kasser.

Onsdag var jeg hos Galleri Dragehøj og holde et lille foredrag forud for deres generalforsamling, hvor jeg fortalte om arbejdet med glassamlingen. Det var en pæn lille forsamling, der var tilstede, men de hyggede sig og havde en god aften. Det er altid hyggeligt at være ude og fortælle om vores arbejde, der jo ellers er ret usynligt. Samtidig fik jeg set den fine udstilling om fusk. Det var meget sjovt at se, og den kan varmt anbefales.

Der er fordele ved at arbejde med prøvesamlingen og samtidig have et forholdsvis tæt samarbejde med Rosendahl/Holmegaard. Forleden kom en af mine kollegaer og fortalte meget begejstret, ja måske nærmest pralede, om denne her nye forstærker fra Holmegaard (til musik fra en smartphone) med navnet Urania, som hun netop havde set en reklame for et sted. Her fra var svaret såmænd bare: Ja, og hvad så! Det ved vi da godt. Vi så prototypen for længe, længe siden og designeren har været her på besøg 🙂 Personligt synes jeg, at den nye forstærker er sindssygt godt udtænkt. Den kan findes på http://www.holmegaard.dk. Og dette var ikke blot ment som en reklame – jeg synes bare, at det var lidt morsomt, at min kollega ikke vidste, at jeg havde hørt om den nye forstærker. Godt nok er vi ‘pakket væk’ på magasinet, men helt uden viden om verden udenfor, er vi altså ikke.

Ellers går alt som det plejer på glasmagasinet. Arbejdet skrider stadig godt frem, selvom Regin stadig driller lidt. Der er altid mange praktiske opgaver, der skal løses. Nogle gange går jeg da også og tænker på arbejde, når jeg kommer hjem. Ting, der skal huskes, til næste dag. Ting, der skal ordnes osv. – hvem gør ikke det? Det sker, at jeg drømmer om glas om natten, og det er gerne noget, der er helt blandet sammen. Forleden nat havde jeg en mærkelig drøm, som måske udspringer af, at jeg har registreret en del glas fra Palet-serien. I drømmen besøgte jeg en gammel ven, og på dennes store kontor var der forskellige glas fra Palet-serien. Jeg var meget overrasket. Vidste ikke personen var så vild med Palet. Endnu mere overrasket blev jeg, da jeg så, at personen havde Palet i en violet transparent farve. Det forvirrede mig, og jeg vågnede. Hvor kom det lige fra? Violet Palet? Ja, jeg fandt da en koboltblå Palet urtepotteskjuler den anden dag i samlingen, så hvorfor ikke?

Til slut ugens foto. Jeg har fundet dette foto af nedenstående unika vase af Torben Jørgensen fra 1981 frem (NÆM2204x21900).

02204X00021900

Det var ordene for denne uge.

God weekend

Susanne

 

2 Responses to Nyt fra glasmagasinet uge 9

  1. Kirsten siger:

    Den er godt nok smart – den forstærker. Mon ikke andre telefoner også kan forstærkes af den?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: