Nyt fra Glasmagasinet uge 3

Så sluttede ugen i højt solskin – i hvert fald her i Næstved. Vi nåede ca. 160 glas i løbet af denne uge, men siden onsdag har vi ikke kunnet arbejde i Regin-databasen. Her over middag fredag virker databasen igen, men meget langsomt. Forhåbentlig er den helt oppe at køre igen på mandag. Jeg håber det virkelig. Vi har fordrevet tiden med at vaske kunstglas og flasker, sætte nye hylder op og få mere system på et par reoler i kælderen. Alt glas fra den forgangne uge blev nummereret og sat på plads allerede i løbet af torsdagen. Så vi har da fået tiden til at gå med praktiske ting. Og, så er der jo altid vores lange række af borde med glas, som skal ‘hittes ud af’. Vi behøver ikke at kede os, selvom nedbrud i databasen bremser os noget. Det er ikke vores egen database. Det er Kulturstyrelsen, der står for Regin, så vi kan bare gå her og vente uden selv at kunne gøre noget. Desværre er de ikke så flinke til at fortælle om driftsforstyrrelser og tidshorisonter, så vi ved, hvornår alt kører igen, så det har været nogle dage i mere eller mindre uvidenhed. Heldigvis har min kollega, Birgitte, fået fat i dem – dog uden, at de har kunnet sige noget med sikkerhed.

Mandag havde vi besøg af direktøren for Detlefs Fond. Det var et godt møde, og han var meget positiv over alt det, vi har nået og den måde, vi gør tingene på. Det var dejligt med anerkendelse og ros 🙂 Han fik også set hele holdet af frivillige i aktion. Det var ikke så tosset endda.

På mandag kommer Else og vikarier for mig igen. Jeg skal sammen med en anden gruppe fra museet et smut ud til glasværket. Vi skal forberede ny ansøgning til fonde. Det kommer til at tage afsæt i bygningsmassen, så derfor skal vi starte derude. Mere om det på næste fredag…

Fredagen har været en stille dag, men bedst som her var helt stille og roligt, kom Torben Jørgensen ind ad døren for at låne et fad til udstilling på Glasmuseet i Ebeltoft. Men, det kan man jo ikke bare lige. Vi skal lige have styr på formalia og have skrevet papirer og ordnet det med forsikringen. Heldigvis er det ikke alle, der har tidligt fri om fredagen, så det er ved at gå i orden, så han kan få det med på mandag. Det kunne lige nås her på falderebet inden fyraften og weekend.

Se, det er det her Per Lütken fad, der skal tilbringe sommeren i Ebeltoft (NÆM2204x1220).

Vis

Det var kort nyt fra den forgangne uge.

Alle ønskes en god weekend

Susanne

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: