Nyt fra Glasmagasinet uge 50

Så er John og Lis endelig kommet tilbage fra ferie :-). Hvor har vi dog tænkt meget på dem. Mest af alt fordi hylderne bare har bugnet af glas, der skulle fotograferes. De har haft en dejlig ferie, men har nu meget at indhente. 230 fotos blev det til torsdag. Det er langt fra det hele, men bare det de kunne nå. Nu er opgaven så at få det hele nummereret og stillet på plads. Men, det skal nok. Jeg er allerede nået langt.

For nogle uger siden havde vi besøg af en journalist fra Næstved Bladet. Siden da har vi gået og ventet spændt på, hvornår vi kom i avisen. I lørdags skete det så endelig. Hele tre sider blev det til. Her er forsiden:

avisforsideLiv og Levn er også endelig blevet færdig. Det holdt lidt hårdt, for vi fandt fejl, som Jens måtte rette, helt op tilden aftalte tid med trykkeriet. Vi havde rettet den korrekturlæste tekst om lørdagen, men havde overset et forkert foto. Det har vi heldigvis fået rettet i sidste øjeblik. Årsskriftet kom tilbage fra trykkeriet igår eftermiddags, så nu er det klar til at sendt ud til – først og fremmest – museumsforeningens medlemmer, men også til de frivillige på glasregistreringen o.a. Min største frygt er, om det er godt nok, og om der er alt for mange faktuelle fejl. Eller at andre synes, at jeg har valgt de helt forkert genstande. Jeg kan afsløre, at jeg med vilje har valgt ud fra, at man skulle se noget af det, man normalt ikke ser i bøgerne om glas. Liv og Levn kan købes i museets butikker i Boderne og Helligåndshuset for (vist nok) 50 kr.

Liv&levn28_2014_bogen-5_Side_01

Ellers er der såmænd ikke sket det helt store i denne uge. Den største begivenhed har været, at vi haft besøg af en tømrer, der har ordnet alle vores vinduer, så det ikke længere trækker ind. Det har tilgengæld også givet et meget mere behageligt arbejdsklima.

Julen er ved at indfinde sig. Flere holder ferie (eller er syge), så næste uge bliver nok ret stille. Mandag får vi besøg af en fotograf fra Familiejournalen, der vil lave et lille stykke om prøvesamlingen. D. 22. kommer Michael Sheridan på visit, og så bliver det også juleferie for mit vedkommende. Glasmagasinet holder lukket i uge 52 og uge 1.

Her på falderebet vil jeg lige huske at fortælle, at Næstved Museums gamle hjemmeside bliver lukket ned ca. 1. januar, så fremover vil prøvesamlingen være at finde på museets nye hjemmeside. Jeg iler med en adresse lige så snart, jeg kender den. Måske er det vores nuværende fælles side http://www.museerne.dk. Hvordan det bliver at finde frem til Prøvesamlingen bliver ret interessant. Det må I være med til at teste. Er det svært at finde rundt, så meld endelig tilbage til mig, så prøver jeg at hive fat i de ansvarlige 🙂

God weekend

Susanne

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: