Nyt fra Glasmagasinet uge 45

Jeg bliver næsten lige overrasket hver fredag over at tiden går så stærkt. Tænk, at der nu er gået en uge igen. Vi nærmer os efterhånden glas nr. 21.000, men der går nok lige en uge eller to endnu. Målet er dog i sigte 🙂

Min nye medhjælper skulle være startet på mandag. Jeg har længe set frem til dem dag. Men, jeg har hele tiden siddet med en dårlig fornemmelse af, at det nok heller ikke blev til noget denne gang. I mandags ringede hun så og fortalte, at hun havde fået andet job. Så nu standser jeg lige helt op, trækker vejret – og starter på en frisk med en ny omgang. Jobopslaget kommer simpelthen op igen. Denne gang i lidt omskrevet form og Jobcenteret i Næstved bliver kontaktet. Så må vi se, om de kan hjælpe med at finde en egnet kandidat. Det har de før kunnet. Heldigvis har jeg da Charlotte og Connie i arbejdsprøvning. De hjælper, hvor de kan. Det påskønner jeg virkelig.

Den anden dag skete der noget af et mirakel – i hvert fald et lille et. Bevaringscenteret har fundet en tusch, der kan skrive på glas – og som bliver siddende (Andre har sikkert kendt til dens eksistens længe – for den kan såmænd købes i boghandleren). Vi har tidligere forsøgt os med alle mulige dyrt indkøbte hvide tuscher. Uden held. Vi har nummereret med hvid maling påført med gammeldags pen istedet. En gennemprøvet metode som også bruges til arkæologiske fund. Ulempen er dog, at man skal være noget trænet for, at det går hurtigt nok. Med den hvide tusch kan man nummerere meget hurtigere og nemmere. Så idag har jeg overladt opgaven til Charlotte og Connie og fået tid til andre presserende opgaver. Dejligt.

Torsdag havde vi besøg af Næstved-bladet, som forhåbentlig inden for de næste uger bringer en flot omtale af vores arbejde med glassamlingen. Samtidig tillod jeg mig at sørge for en annoncering efter frivillige til at registrere flasker. Det mangler vi virkelig. Jens og Bjarne gør det virkelig godt, men de kan jo slet ikke følge med.

Senere på dagen idag får jeg besøg af Magnus og Peer fra Rosendahl. De skal dels aflevere lidt glas, som de har lånt. Dels skal de sikkert ned i kælderen og snuse lidt rundt i samlingen. Det bliver meget hyggeligt med besøg. De kommer igen om 14 dage sammen med designer Maria Berntsen.

Mit seneste store fund i flyttekasserne er denne kæmpe klukflaske:

foto

Med den vil jeg sige god weekend til alle i dette dejlige efterårsvejr.

Susanne

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: