Nyt fra Glasmagasinet uge 40

Så er endnu en uge hastet forbi. Jeg har travlt!

Der er sket meget i ugens løb. Niels og Ib fra Glashistorisk Selskab i Holbæk var på besøg i mandags. Det var meget hyggeligt, og vi fik blandt andet talt om foreningens besøg lørdag d. 25. oktober. Tirsdag blev en kort dag, for Palle holdt afskedsreception. Mellem alt dette har jeg skulle nummerere og sætte glas på plads. Det er nemlig stadig ikke lykkedes at finde en ny medhjælper – det er virkelig svært denne gang. Der er mange gode – de springer bare fra hele tiden, når jeg så begynder at ville have dem til samtale. Øv øv. Jeg er vist nået til nr. 7 i rækken nu.

Det er ikke bare museets kontorassistent, Lone, vores gamle direktør Palle, men også Susanne Bangert vi har måtte sige farvel til i den seneste uge. Det er virkelig ærgerligt, at Susanne ikke fik forlænget sin kontrakt. Hun har været fantastisk at sparre med – og så er hun også begejstret for glassamlingens glas og dens muligheder. Hende kommer vi til at savne. Vi må håbe, at hun kan få lov til at komme igen.

Og så har vi fået gjort rent. Her på dag to dufter der stadig af sæbe. Dejligt!

Palle er jo desværre ikke på museet længere, så nu er det undertegnede og Else Gyldenkærne, der indtil vi får en ny leder i Næstved, må tage Palles opgaver. Jeg blev allerede på førstedagen konfronteret med hele 2 spørgsmål om Kähler og en tredje ville finde et bestemt maleri på museet. Jo, der er nok at tage sig til. Og, jeg skal virkelig vide mange forskellige ting.

Jeg har nået at pakke en enkelt kasse med glas ud i en ledig stund. Jeg fandt blandt andet fire meget gamle, meget tørre tørv samt nogle oldsager formentlig også fra mosen!

foto af tørv mm

Idag, fredag, er jeg også ved at oplære en ny frivillig, Birgitte,samtidig med at jeg også skal gøre klar til kulturnatten i Næstved, hvor jeg vil være at finde med glas i Helligåndshuset fra kl. 19. Men, inden da skal jeg lige runde Vordingborg og vise rundt på borgcenteret. Det bliver en lang dag – og en velfortjent weekend.

 

God weekend 🙂

Susanne

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: