Nyt fra Glasmagasinet uge 45. Blogindlæg nr. 101

Jeg overså helt et lille jubilæum i sidste uge. Blogindlægget fra sidste uge var faktisk nr. 100. Det er helt utroligt at tænke sig, at vi efterhånden har været i gang i så lang tid, at jeg har passeret 100 indlæg. Inden længe er det 3 år siden, at vi startede med registreringen.

Nu er det også helt sikkert. Vi skal nok nå at passere genstand nr. 15.000 inden jul. I skrivende stund mangler vi ‘blot’ 512 registrerede genstande, inden kan vi fejre, at vi må være omtrent halvvejs.

Det indtil nu ret milde vejr slår igennem her på glasmagasinet. Kælderen er stadig ret lun at opholde sig i, og den store hal, som ellers ret hurtigt bliver kold, når udendørstemperaturen er lav, bliver hurtigt varmet op af solens stråler. Det er helt rart. Hallen opvarmes nemlig af store varmeblæsere og de larmer ret meget, så så længe vi kan blive fri for at de kører, så er det rigtig rart. De nye kontorlokaler er også dejlig lune – og ellers skruer vi lidt mere op for varmen (det kunne vi jo ikke før).

Fotografen har været temmelig meget bagud. Derfor var det meningen, at de skulle have været her to dage i denne uge. Men det lykkedes John og Lis at få taget ca. 230 fotos i onsdags, så de holdt fri igår, torsdag. Endelig er de ved at være helt godt med igen. Nu mangler jeg bare at få fotos fra Jens. Jeg er en hel måned bagud med billeder – det er altså rigtig mange. Måske omkring 800 stk? Jens har vist travlt med andre opgaver?  Men billederne kommer på efterhånden, som jeg får dem retur fra Jens. Jeg har knoklet onsdag og torsdag med at få nummereret de mange glas, så jeg på mandag og tirsdag kan få sat det hele på plads, inden vi starter forfra igen næste torsdag.

Ellers er der ikke sket det store i denne uge. Jeg vil derfor slutte denne uges korte indlæg med to fotos.

For nogle uger siden registrerede jeg en mini-klukflaske (x13909). I denne uge fandt jeg så en kæmpe-klukflaske fra Hellerup Glasværk og som indgår i studiesamlingen (x14435). I skal lige have billederne af de to modsætninger:

klukflaske miniklukflaske

God weekend til alle.

Bedste hilsener

Susanne

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: