Nyt fra Glasmagasinet uge 44

Så er endnu en uge ved at være forbi på Glasmagasinet. Vi har nået rigtig meget igen i den forgangne uge. Vi har nu rundet glas nr. 14.350, så der er lys forude for, at vi når nr. 15.000 inden jul. Julefrokosten er allerede ved at blive planlagt. Anne er formand for udvalget.

Desværre mangler der mange fotos i registreringerne. John og Lis har skam gjort deres med at fotografere, men Jens mangler at behandle billederne og aflevere til mig, så de kan blive vedhæftet de enkelte genstande. Jeg mangler en enkelt serie fra september, som jeg er gået igang med, og ellers mangler hele oktober. Det bliver ikke sjovt at sidde i dagevis og vedhæfte billeder, når Jens engang kommer med alle dem, men sådan er det. Til gengæld har jeg nu mulighed for at få registreret en masse glas! Så det er ikke så skidt, at det ikke er godt for noget andet.

Igår, torsdag, var museets forvaltere lige forbi og hjælpe med at få kørt to paller med flyttekasser op af kælderen. Jeg pakkede den ene af kasserne ud –  den var enormt tung, og gæt engang: Der var flere af Torben Jørgensens massive brevpressere. Vi bliver vist aldrig rigtig færdige med Torbens glas. Hold op, hvor er der meget. Én anden spændende genstand, som jeg fiskede op af kassen, var en skål i stil med den omtalte skål fra sidste uge:

fotoDen nye står bagerst. Jeg har fået svar fra Vejen Kunstmuseum, hvor de helt bestemt mener, at det må være en Arne Bang skål. Nu har vi to! Ret sjovt at finde en mere, når vi nu lige har brugt krudt på den første skål.

Ellers er der ikke sket det helt store. Jeg bliver ved med at få rettelser fra Peter Harder, og i denne uge, har jeg fået bugt med en hel del af dem. Det var helt rart, men jeg er stadig langt bagefter. Det irriterer mig lidt, at vi tilsyneladende laver så mange fejl, men omvendt er det virkelig dejligt, at Peter har lyst til at bruge tid på at maile rettelser til mig, så vi får gjort registreringen endnu bedre.

Forresten så skal jeg hilse mange gange fra Sandra, der var her i løntilskud. Hun har det rigtig godt og har fået sig et job, som hun er meget glad for.

Det var alt for denne gang.

God weekend

Susanne

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: