Så er genstand nr. 5000 registreret!

Det blev altså så en helt almindelig tirsdag – godt nok på Skt. Lucia dag, men alligevel – at vi skulle runde registreringen af genstand nr. 5000. Find har fundet en kasse med en hel bunke stempler. Én af dem fik fornøjelsen af at få nr. 5000. Forudsigelig som altid har Find naturligvis medbragt kage i dagens anledning. Det er ikke tit, vi får kage, så lidt sødt er altid velkomment 🙂

Det varer nok noget endnu inden vores webmaster bringer en opdateret version af registranten med 5000 genstande, så vær tålmodig. Det tager lang tid at opdatere, så derfor sker det ikke så tit. Imens kan man tjekke registranten for fejl og mangler og sende dem til undertegnede, så skal jeg tage mig af sagen.

Eller man kan tage i Boderne og se vores nye mini-glas-udstilling. Den er færdig. Kataloget følger snart. Reklame for udstillingen vil kunne ses på hjemmesiden i slutningen af december eller starten af januar.

Vi havde en meget god og fornøjelig tur til Holmegaard Park i forrige uge. Lise og Verner viste rundt og svarede på spørgsmål, og nogle mindedes “de gamle dage”. Vi så glaspusterne i sving, fik lov til at gravere i en glasamulet og så glas- og keramikudstilling. Niels Johnsen var med på turen og kunne fortælle om både sit eget og Ib Rathmanns glas i udstillingen. Det var meget udbytterigt. Efter rundturen spiste vi sen frokost på Bryghuset, hvorefter nogle tog hjem, mens andre blev og så mere af Holmegaard Glasværk – og butikkerne…

John har fået et virkelig godt tag i at fotografere glassene, så han får virkelig skudt nogle billeder, når han er her. Vistnok flere end Jens kunne nå at tage, når han var her. Men Jens snakkede også noget mere end John 🙂 Så bagefter har Sandra og jeg travlt med at nummere, sætte på plads og vedhæfte fotos til Regin. Vi har dog også mange genstande, der skal fotograferes. John når lige knap igenngem hele den seneste uges registrerede glas. Men det tyder jo også på, at vi virkelig når noget for tiden. Vi nåede i hvert fald genstand nr. 5000 mindst en uge tidligere, end jeg havde håbet.

Der er kommet en del glas fra Kastrup op af de seneste par kasser, som vi har pakket ud. Samtidig har vi også fået en kopi af det udsolgte katalog fra Kastrup 1934. Det har vi stor glæde af for tiden.

Ligesom sidste vinter har vi nu igen glæde af Find hele tre dage om ugen. Så nu kan vi også nå endnu flere genstande.

Vi har da også tømt endnu en palle med kasser, så jo det er skønt at kunne sige det: Arbejdet skrider planmæssigt fremad. Vi kan i god ro og orden tage en uges ferie mellem jul og nytår. Vi glæder os, men der er jo lige et par dage endnu. Med det vejr vi har for tiden, kan man da også lige så godt tilbringe sin dag i et kælderlokale!

/Susanne

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: