Foredragsrækken om glas er en succes

Det er ikke altid, der er så meget spændende at skrive om fra glasmagasinet. Det er jo meget de daglige rutiner med registrering og udpakning osv. Vi pakker nye kasser ud jævnligt, og de rummer alle nye spændende ting, men så fantastisk er det måske heller ikke at skrive om – genstandene kan jo ses på hjemmesiden 🙂 Nu med mange fotos. John er virkelig halet ind på os efterhånden. Skønt!

De to sidste tirsdage har vi afholdt fordrag om glas i Boderne. Det har været en succes med mange tilhørere begge gange. I går aftes kunne Verner Hansen fortælle om Holmegaard for godt 90 mennesker. Det er vist rekord. Godt gået Verner! Første aften var om lamper med Anders Tybjerg Jørgensen. Det var rigtig godt, og jeg ved at nogle af de frivillige, der var med, fik rigtig meget ud af det foredrag. Næste tirsdag slutter vi af med ældre dansk glashistorie ved Niels Andersen. Det glæder jeg mig også til. Det var super godt, at vi fik glas som efterårets hovedtema!

Næste hurdle er at få en ny glasudstilling op at stå. Jeg har endelig fået pakket genstande ned, og vi har fundet tid til idag at skulle tage det glas, der står i Boderne midlertidigt, ned og begynde med at pudse montre, hente glas og pudse glas. På fredag håber jeg, at jeg kan få sat tingene på plads. Desværre er museets forvalter blevet langtidssygemeldt, så alting tager længere tid uden den ekstra hjælpenede hånd. Heldigvis giver Jens et nap med. Jeg håber, at den nye vinterudstilling bliver vel modtaget. Jeg har fundet genstande frem som nok ellers ikke vil se dagens lys flasker, glas med logo, års-udgivelser o.lign. Når vi er klar, så kommer der en annonce på hjemmesiden med billeder og det hele 🙂

Bedste hilsener fra det efterhånden noget vinterkølige kælder

Susanne

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: